//Forever Imperfect
:') kenangan terindahhh (':

Rabu, 30 Mei 2012 @ 8:59 PTG | 0 Comment [s]

assalammualaikum :) hari nihh eka nak cerita banyak benda tauu  ^.- yg happynya eka dapat balik excple eka yg paling eka syang :) MUHAMMAD NAZRI . anje sayang ucuk kayy . kitowg nihh asyik cple putus je kann ?? walau mcm mne pon kitowg gaduhh mesti nak baek balik . lepas nihh anje dhaa tak nak gadoh dgn ucuk lagi . kalau kita gadohh je anja takk marahh or tengking ucuk lagi kayy lebihh baek anje berdiam diri . lepas nihh ucuk nak buat apa buat lhaa anje takkan larang asalkan ucuk happy kayy . heheh ,


29/5 :nampak tak pic kat atas tuhh :) okeyy pic nihh actually mase dekat tanjung balau kayy :3 bolehh tahan best lhaa . hehhe , mase nak pergi nihh tak rancang betol-2 . last-2 minit baru bagi tauu . salah sape tahh , haihhh ^.- . yang perginya ramai gila boleyy takk . dha mcm satu kampung pergi , dgn makcik-makcik lagi ada . haihh , satu van bapak aku penuhh ehh . huru hara lhaa ehhh . terpaksa lhaa aku , boyfie aku(betik) , puteri ,, aboy n adik aku(najmie) naek kete . best lhaa laki aku dapat bawak kete bapak aku . pengalaman kayy nihh . heheh , kitowng sume berangkat dari rumahh nak pergi tanjung balau nihh dalam kul 3ptg .  mase dalam perjalana tuhh kitowg asyik membebel n melantak . tak sampai separuh perjalanan makanan ringan yg aku beli dhaa abis . yg pasti ini semua kerja aku , putri n aboy :3 heheh , cian laki aku mamandu tak dapat makan :P heheh . kitowg sampai dlm kul 4lebihh . aku ingatkan aku sampai dulu , rupanya bapak aku sampai dulu . bhahah , sampai-2 je troz tukar baju n troz mandi . best kayy best :3

mase malamnya pulak , betik nd aboy sebok nak hidupkan unggun api . yg penting unggun api kitowg jadi heheh . membe-2 adik aku ckp nak buat barbeque . tapi barang-2 tak bawak langsung . apa pon tak boleyy , terpaksa bapak aku pergi beli . cian ayah aku kayy , lepas dhaa beli tuhh kitowg pon buat lhaa barbeque . best gila boleyy :) penat mmg penat , tapi puas hati . sedap jugak kitowg buat barbeque :) hehehehe , banyak kitowg melantak tauu . huhu , lepas melantak tuhh lepak lhaa , perut dhaa kenyang . heheh ,
#tapi mase malam nihh , aku ada salah faham sikit dgn betik , okeyy aku tau aku nihh ego . apa yg aku cakap tuhh kauu lupakan kayy . anggap mcm aku tak cakap apa-2 :)

30/5 : pagi nihh sume bangum lambat . aku dengan membe-2 adik aku je yg bangun awal . betik , puteri nd aboy membuta lagi . pagi-2 aku dhaa maen air . heheh , lapa kayy masa nihh . dha tak ada benda nak makan . haihhh , aku ngn bapak aku jalan lhaa tgok ada kedai makan ke takk , tapi bnyak kedai mkan yg makanan dhaa habis . atoto , pagi-2 je akuu minum air gas . sakit perut kayy . heheh , ingatkan nak balik tengah hari , but membe-2 adik aku nihh lambat . boleyy pulak dia nan membe-2 diaa mandi kat kolam kad chalet . perhhh , menyirap boleyy . tunggu mcm apa . last-2 bapak aku suruhh grak balik dulu . huhu ,
ingatkan balik nak singgah bandar dulu , but tak jadi masing-2 penat . kitowg singah uma betik n aboy then troz balik rumah aku . balik-2 je masak maggi then makan sambil tgok cite ngongkrong :)

#best boleyy takk . aku takkan lupakan pengalaman nihh kayy :) sayang korang kayy . :3


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi ! Welcome Peeps :)
Singgah Jangan Tenguk Jer Follow Lah Kalau Rajin


Navigations!

Diary About