//Forever Imperfect
I LOVE YOU SYANG ^.-

Isnin, 14 Mei 2012 @ 10:26 PTG | 1 Comment [s]

nihh si pendek yaya . wan camalia baidurie :) bby , i will gonna miss you syg . nanti kauu dha pindah mesti aku rindu kau gila vavi dhoe . kau teman terbaek aky syg , mmg kadang-2 aku ada terkasar bahasa dgn kau , aku marah kau , aku bad mood n aku tak layan kau , tapi sebenarnya aku syg kau bby :'( sumpah aku syg kauu tauu , bila tau kau pon nak tinggalkan aku , sedihh lhaa aku . sape lagy yg nak bergosip dgn aku , sape lagy nak dgr cita aku . mesti aku rindukan kau gedik . yeahhh , aku mmg akui yg aku mmg baru kenal kau right , but kita banyak memori . aku mintak maaf tau baby is ada sakitkan hati aku . jgn lupakan aku dgn kak miera ehh :'( muahhh bby jagi diri baek-2 kat tempat org . walau jauh kau tetap dalam hati aku yayunk


nihh si gebu rara dyaa :) farah nadia . anje , bby mesti nanti miss anje sngt-2 tauu . bnyak memori kita bersama kan . tapi kita kena tinggalkan semua tu . eyka nak saat indah kita tahun lepas . eyka mcm tak nak lari dari mase tuhh k . anje nanti pergi jauh , tapi jgn lupa org kad sini ehh , jgn lupa kak miera jugak . eyka mintak maaf if mase kawan ngn anje ada sakitkan hati , terngumpat , bad mood . mintak maaf sangat , dulu anje selalu ada time eyka susah , eyka pon selalu ada time anje susah . skrg kita dha tak boleyy mcm tuhh kan . i will gonna miss that moment :'( jage diri kat tempat org k . love u anje


here , yuyun (ekin) :) nurul ashikin sobirin . chomod , i miss you . aku tak dapat jumpe kau lhaa chomod . aku miss kau gila vavi dhoe . kau pon nak tinggalkan aku ngn kak miera . :'( ak rindu dhoe sikap selamber kau n yg penting sikap tak ada perasaan kau . bnyak benda kau dan aku dha lalui bersama . susah senang , aku takkan lupa dhoe , kau teman terbaek aku . aku tak nak hilang kau dhoe . aku mintak maaf ehh chomod if ada sakitkan hati kau , or what ever lhaa . aku syg kauu chomod . boley berubah tak ? demi aku , yaya , rara n kak miera . kitorg syg k . miss u  jaga diri kad tempat org tauu :'(

kak miera :) skrg tinggal kita dua je ehh . dorg sume dhaa tak ada . :'(


#aku rindu time nihh , andai masa bolehh diputarkan balik . aku nak masa nihh balik . :'( yaya , yuyun , rara . kalau rindu aku selalulahh sebut ayat huru hara tuhh ehh :) nanti aku akan selalu ada dekat dgn korg tauu . aku syg korg tauu :'( kita sama-2 berubah k menjadi yg lebihh baek . i love u all 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi ! Welcome Peeps :)
Singgah Jangan Tenguk Jer Follow Lah Kalau Rajin


Navigations!

Diary About