//Forever Imperfect
oh no ! result PMR

Rabu, 21 Disember 2011 @ 9:12 PTG | 0 Comment [s]

assalammualaikum , (tak jawab dosa okeyy) . wahh pixca aku pakai bju skola hee :) aku sememangnya mmg budak skola lagy ^^ esok 22/12 , tarikh keramat yg aku tunggu . seriusly aku mmg takod gila , keputusan pmr aku keluar . mase peperiksaan ary tu aku dahh cuba sedaya upaya untuk buat . walaupon ada soalan yg tak tau aku try jugax buat . kalau boleyy aku nak keputusan yg baek . aku nak banggakn family aku . aku anak pertama . papa aku pernah ckp 'papa kalau bolehh nak tgok eka msok universiti . papa tak kesah habis duit pun untuk pelajaran eka . asalkn  anak papa nie berjaya . hidup mase eka nty susah tau , nak cari keje kena ada keputusan yg tinggi . eka nak ke hidup tak tentu arah tanpe keje . papa nak eka jadi contoh untuk adik2 , kalau eka berjaya adik2 pon akan ikod sekali .' papa aku ckp mcm nie . aku pegang apa yg papa aku ckp :( aku nakk banggakn dowg mase keputusn PMR nie . mase UPSR aku tak dpt nakkk banggakn papa ngn mama aku :( aku tak dpt 5A pon , aku just dpt 3A 1B 1C . aku harap lah keputusan PMR aku baek . ^^ papa and mama wait and see my result okeyy :) syg papa n mama , syg diaa jugax (nazri)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi ! Welcome Peeps :)
Singgah Jangan Tenguk Jer Follow Lah Kalau Rajin


Navigations!

Diary About