//Forever Imperfect
my heart

Sabtu, 25 Jun 2011 @ 7:03 PTG | 0 Comment [s]

akuu ingat aku dpt lupakan diaa ! tapi aku silap ! hmm ,, . :'( kau dahh ada kehidupan kauu sendiri :D hope kauu bahagia dgn diaa , . lupakan aku , lupakan kenangan kita :( boleh tak kalau aku takk nak cple lgy ? kauu takk rasa apa yg aku rasa , kenapa kauu bagi akuu harapan dhoo . kau yg pertama dan kau yng terakhir kat hati aku :'( hope kauu happy ngn life kauu , . apa yg jadi kt aku sume sebb kauu ! aku cederakan diri akuu , sbb kauu . tpy kauu takk pernah paham ! kau still cakap akuu takk syg kauu . 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi ! Welcome Peeps :)
Singgah Jangan Tenguk Jer Follow Lah Kalau Rajin


Navigations!

Diary About